Az élet egy pókerjátszma

Mindig megrendülve olvasom, amikor bárki azt írja, hogy jobb ha a nemi erőszakból fogant gyerek nem születik meg, mert soha senki nem fogja szeretni, nem lesz jó élete.

Nemi erőszakból fogantam. Ütött Apám és Anyám is. Apám alkoholista volt. Anyám soha nem szeretett. Meg is mondta, hogy rossz neki rám nézni, mert a szemem pont mint az Apámé, és ha választanom kell tárgyak közül, pontosan azt választom, amit az Apám választana anélkül, hogy tudnám, mert olyan erős a hasonlóság. 14 éves korom körül próbált elhagyni, de a falu hamar a szájára vette, így gyorsan visszavett magához, hogy ne szólják meg. Soha nem szeretett.

Valamikor 18 éves korom után felültem egy buszra, elmentem a falunkból Debrecenbe, nem tudtam hol fogok aludni aznap éjjel. Műanyag gyárban dolgoztam, abból fizettem az egyetemet, diplomát szereztem, évek óta dolgozom, albérletet fizettem, számlákat. Három éve megvettem az egy szobás lakáskámat. Mindig csak magamra számíthattam.

Aztán 40 évesen megismertem a férjecskémet. A második találkozásunkon Ő már tudta, hogy én vagyok az Igazi. A harmadik találkozásonkon akarta megkérni a kezem, de olyan zavarban volt, hogy nem kérte meg, hanem tájékoztatott, hogy össze fogunk házasodni, gyerekeink lesznek és nála fogok lakni. Láttam rajta, hogy ez nem jellemhiba, hanem olyan zavarban van, amilyenben ember még az életben nem volt. 🙂 A tájékoztatás is megfelel, gondoltam 🙂

Az én családomból senkit nem hívtam meg az esküvőnkre. Az Anyósom és az Apósom nagyon szeretnek engem. Boldog vagyok. Most vagyok 41 éves és 36 hetes várandós a Kislányunkkal. A férjemnél jobbat kívánni sem lehet. 🙂

Lehet, hogy tovább tartott eljutni idáig, mint azoknak akiknek szerető, gondoskodó, csak átlagos és nem rendkívüli jellemhibákkal rendelkező szülei vannak, lehet, hogy nem. Lehet, hogy szerető családi háttérrel is van aki pont itt tart mint én.

Lehet, hogy van más is aki nemi erőszakból fogant, de őt az Anyukája tudja szeretni. Nem természeti törvény, hogy nem.

Amikor azt olvasom, hogy a nemi erőszakból fogant gyereknek jobb ha abortálják, nagyon megrendülök. Nem. Nem jobb.

Nagyon jó nekem, hamar a saját lábamra álltam, és kiderült, hogy nekem ez nagyon jól megy. Volt eddig 18 nehéz évem és 23 nagyon klassz évem és a nagyon klassz évek száma életem végéig növekefni fog. 😉

Kérlek ne öljetek gyerekeket semmilyen indokkal. Azt senki nem tudja biztosan kijelenteni, hogy egy megfogant ember élete rossz lesz vagy jó.

Mert az ember az életét saját maga csinálja. Az élet egy póker játszma. A születésemkor rossz lapokat kaptam, de én nagyon jól játszom.