Így lett belőlünk egy kis család

18 évesen tudtam meg, hogy terhes vagyok. Természetesen ezt úgy képzeljétek el, hogy 18 évesen őrülten bulizós csaj voltam. Minden héten más buliban voltam.Pont egy ilyen buliban voltam 2019. január 21-én is, ahol elég furán gömböjű volt a pocakom. A barátnőm még szekált is, hogy «Biztos baba van». Kinevettem, és mondtam neki, hogy « Még csak az kellene, haha…»Megfordult a fejembe hogy lassan már 2 hónapja nincs menstruációm. Úgy gondoltam, hogy volt már ilyen, és egy jót buliztam.

Aztán rá 3 napra azért furdalt a kíváncsiság. Reggel, munka előtt megcsináltam a tesztet, de úgy sejtettem úgysem lesz semmi. Aha… Hamarabb kijött, hogy terhes vagyok, minthogy megláttam, működik a teszt. 1 perc múlva jó erős 2 csík látszott.

Rosszul lettem, de elmentem dolgozni. Délután sírva hívtam anyukámat. Ő azt javasolta, kérjek időpontot és irány a doki, de elsőnek beszéljek apukámmal is. Hú… Kemény menet. Aztán magándokihoz kaptam is időpontot délutánra. Persze édesapukám eljött velem. Amikor én következtem, remegve mentem be. Persze azt tudni kell, hogy azért mentem egyből dokihoz, hogy az abortuszról még véletlenül se csússzak le.
A rendelőben a doki kérdezősködött. Egyből mondtam, hogy ez a baba nem marad meg. Mondták, hogy rendben elsőnek nézzük meg, hogy van-e egyáltalán baba, mert lehetett a teszt is rossz.

Hát a teszt nem volt rossz. Felfeküdtem, megultrahangozott, és mondta, hogy igen, ott van 6 hetes pici embrió. Megmutatta a monitoron, aztán a szívhangját hallotam, ahogy az a pici ér már lüktetett neki. Úgy elkezdtem sírni, hogy azt elképzelni se lehetett. Mondták hogy nyugodjak meg, adott egy képet a babámról hazaküldött gondolkodni.

Amikor kiléptem az ajtón, én abban a percben tudtam, akármi is lesz, ez a baba itt marad. Apukám kint várt, rámnézett, átölelt. Akkor, ott, abban a pillanatban már tudtam, hogy ő lesz a legbüszkébb nagypapa. Persze akkor ő még mindig az abortuszt szajkózta. Aztán rájött, hogy bármit is csinál, ez baba marad.

Mára már egy 19 hónapos nagylány, és igazi kis rosszcsont. A baba apukája is mellénk állt. Ami persze nem kapcsolatnak indult. Aztán mondta hogy ő is szeretné. Mára már a menyaszonya vagyok és imádjuk egymást.

Na, hát igy lett belőlünk egy kis család.

Most már a kistesót tervezzük.